Werkwijze

Wanneer je kiest voor InstalCenter kies je voor een betrouwbare en vakkundige installateur. Bij InstalCenter staat service en kwaliteit hoog in het vaandel, en zijn we pas tevreden als u dat ook bent! Omdat InstalCenter door heel Nederland gevestigd is zit er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Daarbij zitten er nog meer voordelen aan een grote franchiseketen met specialisten door het hele land.

Altijd op de hoogte

Bij InstalCenter heb je een ruime keuze op het gebied van verwarming, sanitair, elektra en klimaatbeheersing. Doordat er bij InstalCenter met zoveel vakmensen wordt gewerkt, zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Alle kennis wordt gedeeld en dat maakt InstalCenter tot een vakkundige en up-to-date-organisatie! Bij iedere vestiging kun je terecht voor advies, aanschaf en installatie van je producten.

Scherpe prijzen

Omdat we bij InstalCenter groot in kunnen kopen, kunnen we werken met scherpe prijzen. Zo kunnen wij de beste merken voor de beste prijs aanbieden. Daarbij kijken we altijd naar de beste oplossing voor jouw situatie én budget.

Je betaalt nooit teveel, en als het beter uitkomt om producten per stuk of per meter te leveren denken wij graag met je mee. Bij InstalCenter gaan we voor de beste oplossing.

Een stapje extra voor onze klanten

Wij maken onderdeel uit van meer dan 50 InstalCenter vestigingen in Nederland. Dankzij de gezamenlijke kennis en expertise ben je altijd verzekerd van de beste en meest innovatieve oplossingen voor jouw installatie-uitdagingen. En doordat dit allemaal ondernemers zijn met hart voor hun zaak, zetten ze graag een stapje extra voor je. Doen waar ze goed in zijn; jou ontzorgen én zorgen voor de beste installaties!

Het gemak van een InstalCenter-specialist

Je huis onderhouden of renoveren kost vaak veel geld. Net zoals de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, airconditioning, sanitair of domotica in huis. Juist daarom willen wij -net als jij- dat je de juiste keuze maakt. De vakmensen van InstalCenter staan daarom graag voor je klaar met het beste advies en de meest kwalitatieve producten. Zo weten we zeker dat je nog jaren plezier gaat beleven van jouw installaties.

Service, garantie en kwaliteit

Naast dat InstalCenter garant staat voor de beste kwaliteit, vinden wij service en garantie ook erg belangrijk. Zo heb je als consument de zekerheid van een langdurig werkende installatie met weinig gedoe.

Je krijgt standaard 2 jaar garantie op onze producten en voor een beetje extra zekerheid kun je een service- en onderhoudscontract afsluiten. Zo weet je zeker dat je snel geholpen wordt in het geval van storingen en ben je verzekerd van een installatie in topconditie!