Elektra

InstalCenter P.A. de Kok uit Hoogerheide is natuurlijk ook actief in de elektrotechniek. Goed voorbereid de toekomst in met alle nieuwe mogelijkheden rondom een perfecte elektra? Dan zit je bij ons goed. Wij leveren, mede door de jaren ervaring, elektrische installaties met een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Om aan jouw wensen te voldoen werken wij uiteraard met elektrotechniek gediplomeerde vakmensen met veel ervaring. Voor lichtinstallaties, krachtinstallatie, verlichting, beveiliging, data, telefoon, groepenkast tot en met demotica. Altijd stroom, continu en correct geregeld.

Domotica

Gemak dient de mens. Dat lijkt wel het grote drijfkracht achter Domotica te zijn. Dergelijke ‘smart homes’ worden gekenmerkt door het automatiseren van processen in huis. Het bekendste voorbeeld van huisautomatisering is de slimme thermostaat. Of verlichting die op afstand in of uit te schakelen is. Comfort, besparen en veiligheid komen terug in talloze slimme oplossingen.

Groepenkast

Veel huizen zijn voorzien van sterk verouderde bedrading. Het licht gaat weliswaar aan, maar het geheel is verre van veilig. De basis is een goede groepenkast met voldoende groepen. Bespreek je wensen met onze installateur. Een inductie kookplaat in je nieuwe keuken, extra verlichting in de nieuwe aanbouw; het kan allemaal reden zijn voor extra groepen. Jouw wensen vormen het uitgangspunt voor uw nieuwe groepenkast.

Huisbeveiliging

Helaas komt het steeds vaker voor dat er wordt ingebroken of dat mensen thuis worden lastiggevallen. Vaak zijn goede sloten op ramen en deuren niet voldoende. Natuurlijk vertraagt dit het misdrijf, maar voorkomen doet het dat niet. Steeds vaker worden huizen daarom voorzien van een elektrische beveiliging. Met bewegingssensoren en breekcontacten kan de installatie registreren wanneer er in de woning of bedrijfsruimte iets niet pluis is. Vervolgens kan de installatie contact opnemen met de politie of een particuliere instantie.

De beste beveiliging voor uw huis?

Wilt u uw huis ook beter beveiligen? En met een gerust gevoel uw bezittingen achterlaten wanneer u werkt of met vakantie bent. Wij helpen u graag met onze brand- en beveiligingstechniek oplossingen. Met InstalCenter zorgt u ervoor dat u met de juiste beveiligingsmiddelen alles wat u kostbaar is beschermd.

Wilt u meer weten over alle soorten beveiliging en welke systeem het beste past bij uw woning? Plan dan alvast online een afspraak in en onze beveiligingsexpert neemt contact met u op.

Schakelmateriaal

Schakelaars, een essentieel onderdeel in uw woning, maar niet het meest leuke. Maar schakelmateriaal is meer dan alleen stopcontacten en lichtschakelaars. We hebben het dan ook over dimmers, jaloezieschakelaars en bijvoorbeeld bewegingssensors. Bovendien geeft het juiste schakelmateriaal de gewenste uitstraling aan uw interieur. Van design tot vintage, de mogelijkheden qua stijlen zijn tegenwoordig eindeloos. Schakelmateriaal is natuurlijk niet alleen iets voor in het huis, maar wordt ook rondom het huis gemonteerd.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen