Duurzame installaties

Besparen met een warmtepomp of met zonnepanelen? Zijn warmtepompen alleen geschikt voor nieuwbouw? Wanneer je kiest voor een warmtepomp, moet je dan van een hoge investering uitgaan? Werken zonnepanelen ook bij bewolking of winterkou? Om een keuze te kunnen maken is het van belang om de verschillen én de mogelijkheden te kennen.

Warmtepomp

Heb je wellicht interesse in een duurzame oplossing om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen? Er zal tal van mogelijkheden, wij vertellen je hier graag meer over.

Zonneboilers

Warmwatervoorziening met behulp van zonne-energie? Dat kan met een zonneboiler, de warmte van de zon wordt hierbij gebruikt om het water te verwarmen.

Lage temp. verwarming

De traditionele kijk op lage temperatuurverwarming is dat er met vloerverwarming gewerkt wordt. Er zijn tegenwoordig ook veel moderne radiatoren die dankzij een lagere temperatuur verwarmen.

Zonnepanelen

Gebruik de gratis zonne-energie voor het lokaal produceren van elektriciteit voor je woning. Zo belast je het net minder en bespaar je nog eens flink op jouw energierekening.

Ventilatie en WTW

Dankzij het installeren van een warmteterugwin (WTW)-unit is het mogelijk om de warmte van de afgevoerde binnenlucht op te nemen. Een zeer energiezuinige investering.