Uw installateur voor besparen op energie

Bij installatiebedrijf de Kok in Hoogerheide adviseren wij u graag over de mogelijkheden van het besparen van energie. Wenst u meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken.

Pelletkachel

Een pelletkachel is energiezuinig en creëert sfeer en warmte tegen een lage aanschafprijs.

Met een pelletkachel wordt er alleen gestookt indien dat nodig is. De kachel hoe , in tegenstelling tot een houtkachel bijvoorbeeld, niet op te warmen of ‘uit te branden’ indien het te warm wordt. Zo gebruikt u gericht brandstof, in dit geval pelletkorrels van geperst afvalhout.

De prijs van de pelletkorrels blij heel constant. Vergeleken met de stijgende gasprijzen is dat dus een slimme investering. Het comfort van thermostatisch stoken met het energiezuinige gebruik van pelletkorrels. En dat is niet het enige voordeel:

  • Lage aanschaf prijs voor extra sfeer in uw woonkamer
  • Geschikt voor het volledig verwarmen van een ruimte zonder leidingwerk
  • Programmeerbaar voor de hele week
  • Schone verbranding door pellets van geperst afvalhout
  • CO2 - neutraal (geen fossiele brandstoffen)

Huis verwarmen

Verwarm uw huis zoals u altijd gedaan heeft, maar dan met de helft minder aardgas.

U hecht veel waarde aan comfort, zeker als het gaat om uw woning. Tegelijk doet u er alles aan om duurzaam te leven. Om energie te besparen. Ontdek daarom het nieuwe verwarmen en maak kennis met het meest duurzame alternatief voor uw huidige cv ketel: de Daikin Intergas Hybride. Met het tweedelige systeem van Daikin Intergas Hybride vervangt u uw huidige cv-ketel met een ultramoderne hr-ketel en verkleint u uw CO2-uitstoot en uw gasverbruik met minimaal 50%.

Aangezien elk huishouden zijn eigen energie behoefte heeft zijn er verschillende opties om een oplossing te vinden die naadloos op uw behoefte aansluit. Wij adviseren u graag!Subsidies

Weet u eigenlijk wel dat er subsidies bestaan voor veel duurzame apparaten?

Uw huis verduurzamen hoe geen dure aangelegenheid te zijn. De overheid ziet graag initiatief op het gebied van energiebesparing en daarom moedigt ze dit dan ook aan door subsidies te geven. Het lastige is alleen dat deze subsidies per jaar wisselen, per product verschillen en voor elk huishouden anders kunnen zijn. Al deze informatie kan in eerste instantie overweldigend zijn. Daarom kunt u hiervoor ook altijd bij ons terecht. Wij geven u aan de hand van uw wensen en behoeftes gedegen advies. We zijn immers niets voor niets uw installateur voor besparen op energie!

Wij helpen u graag bij uw keuze! U bent van harte welkom in onze showroom!

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen